Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

rapa nui

  • gisella

    ALS JE ER GEWEEST BENT KAN JE MAAR EEN DING ZEGGEN ONGELOOFELIJK WAT EEN ERVARING WAT EEN KRACHT EN EEN MAGIE IK DACHT PERU MACHU PICCHU BIJZONDER WAS MAAR DAS NIKS BIJ PAAS EILAND .HEB MET LOCALS GELEEFT EN DAN BESEF JE WAAR HET LEVEN OM DRAAIT ECHT DRAAIT !!

    IK WEET EEN DING ZEKER ER IS DAAR ZO IETS SPECIAALS ,DAAR WORD JE TERUG GESCHOPT EN ZIE JE HOE HET LEVEN ZOU MOETEN ZIJN .

    IK GA TERUG MET ME KIDS ZIJ MOETEN DIT VOELEN WAND HET IS NIET UIT TELEGGEN KAN UUREN PRATEN MAAR HET GEVOEL KOMT NIET OVER .MAGIE .

    RAPA NUI IS DE MOOISTE PLEK VAN DE AARDE OMDAT HET PUUR IS……

  • Debbie

    Iorana,

    Rapa Nui is inderdaad adembenemend en indrukwekkend. Ik ben totaal verliefd geworden op dit bijzondere eiland tijdens mijn verblijf daar. Ook ik heb er een tijdlang gewoond, maar ik moet zeggen dat het niet allemaal rozegeur en maneschijn is. Alcohol heeft een vernietigend effect op de sociale structuur en de invloed van de chileense cultuur wordt steeds groter. Maar ook toerisme speelt een belangrijke rol bij de vermodernisering van Paaseiland. Het heeft zijn voor- en nadelen. Wat ik echt jammer vind is dat dit bijzondere eiland helaas niet beschermd kan worden tegen de krachten van het kapitalisme. Vijf* hotels en casino's zijn in de aantocht!

    Maar één ding is zeker: ook ik keer terug naar Te Pito o Te Henua! (de navel van de wereld)