Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Verblijf in Santiago na Paaseiland

  • Tinus

    Hallo,

    Wij willen onze vakantie in Chili eindigen met een bezoek aan Paaseiland. Daarna vliegen we weer terug naar Santiago om vervolgens van daaruit weer naar huis te vliegen. Maar aangezien er in Santiago niet zoveel te zien/ te doen is willen we onze tijd in Santiago zo kort mogelijk houden.

    Maar dan ook weer niet te kort in geval van vertragingen/annuleringen van de vlucht vanaf Paaseiland terug naar Santiago. Komt het vaak voor dat vluchten van Paaseiland terug naar Santiago niet doorgaan (bijv. ivm slecht weer) of om andere redenen flinke vertragingen oplopen? N.B.; we willen in oktober gaan.

    Zou 1 nacht in Santiago voldoende zijn om onze internationale vlucht naar huis te halen? Dus; bijv. op donderdag van Paaseiland naar Santiago vliegen, een nacht in Santiago en dan de volgende dag (vrijdag) naar huis vliegen? Is dat te risicovol en kunnen we beter 2 nachten in Santiago plannen?

    Verder een andere vraag;

    Hoeveel dagen zouden we nodig hebben voor Paaseiland? Zelf dachten we aan 4 dagen en 5 nachten, excl. de vliegdagen. Is dat te kort?

    Alle info en tips zijn welkom!

    Anne

  • Tinus

    Sorry voor de dubbelpost, maar ik kon niet inloggen (blijkt toch van wel) en heb een nieuw account aan gemaakt met andere naam.